Konsulttjänster

Anlita en driven projektledare från copper, vi har kompetenta projektledare med rätt profil för dig och dina IT-projekt. copper har lång erfarenhet från energibranschen och leder därför inom detta området förutom IT- även verksamhetsrelaterade projekt.

Första steget…

Det är mycket som ska stämma för att du ska lyckas med ditt IT-projekt. En viktig pusselbit är att du får en projektledare med rätt profil och rätt kompetens. Första steget till din framgång är att ringa oss för ett möte där vi passar ihop dina behov med rätt kompetens ifrån oss.

Exempel på kompetensprofiler

På copper arbetar vi efter ITIL processen. Vi har duktiga projektledare inom de flesta verksamhetsområden som rör IT. Nedan kommer ett axplock på några av våra framgångsrika projektledare. Låter det spännande? Slå oss en signal så berättar vi gärna mer.

Projektledare med fokus mot infrastruktur, bygga datahallar, installera SAN

Om du står inför utmaningen att bygga ny datahall eller kanske flytta till ny datahall har vi duktiga projektledare. Vi kan ge referenser ifrån både stora och små bolag som vi hjälpt att framgångsrikt etablera sig i nya datahallar.

Projektledare med fokus mot integrationer och logistik

Sitter du med verksamhetskritiska system? Vill du säkra din IT-plattform? Vi har projektledare med erfarenhet från stora logistikföretag som vi hjälpt att virtualisera sin miljö och bygga upp ny infrastruktur plattform runt Microsoft Biztalk.

Projektledare med fokus mot IP-telefoni, callcenter

Du kanske arbetar i en bransch med mycket kundkontakt? Vi har projektledare som kan allt om att införa IP-telefoni och relaterad verksamhet till Callcenter.

Projektledare med fokus mot systemutveckling

Utvecklingsprojekt kan vara en djungel av förändrade och motstridiga krav. Vi har seniora projektledare med bakgrund som IT-arkitekt och systemutvecklare. Projektledare som förstår och kan leda utvecklare. Projektledare som kan översätta verksamhetens krav till fungerande och stabila system

Vad ingår

När du köper en projektledare från copper kan du vara säker på att du får ”rätt man till rätt plats”. Bakom varje projektledare från copper står en hel organisation av framgångsrika tekniker redo att hjälpa till om det skulle kärva. Vår framgång är att få dig att lyckas.