När ni vill lyckas med era IT-projekt

Läs mer om copper

Rätt kompetens på rätt plats

Vi finns för att hjälpa er med företagets IT. Vi vill göra det enkelt för er att driva framgångsrika projekt och förändringar. Läs mer om våra tjänster och om hur vi kan hjälpa just er att lyckas.

Bli del av ett stort nätverk

Vi vill fortsätta utvecklas! Därför vill vi att du blir partnerkonsult hos oss. Med över 25 års erfarenhet från branschen kan vi para ihop dig och din profil med rätt kund, samtidigt som du får tid över att fokusera på det du vill göra.

Bli del av ett stort nätverk

Vi vill fortsätta utvecklas! Därför vill vi att du blir partnerkonsult hos oss. Med över 20 års erfarenhet från branschen kan vi para ihop dig och din profil med rätt kund, samtidigt som du får tid över att fokusera på det du vill göra.

Aktuellt

Vi stödjer Aktiv Skola!

Stiftelsen Aktiv Skola engagerar sig för barn och unga som inte ges samma möjlighet att få uppleva allt det positiva som föreningslivet bidrar med. Vi på copper fortsätter att bidra med det vi kan till deras viktiga arbete.

läs mer

Vi stödjer Noll Tolerans

Det är en självklarhet för oss att hjälpa till med det viktiga arbetet som Noll Tolerans gör i skolorna för att elever inte ska behöva utstå mobbning. Vill du läsa mer om deras arbete, klickar här.

läs mer

Vi stödjer

Vill du anlita en konsult eller bli partner?

Kontakta oss