Vår expertis

Tjänster

Vi finns för att hjälpa er med företagets IT. Vi vill göra det enkelt för er att driva framgångsrika projekt och förändringar. Våra seniora resurser hjälper och stöttar er i den dagliga IT-verksamheten. Vi tror att nyckeln till detta är att matcha rätt kompetens med rätt uppdrag. Hos oss kan ni vara säkra på att ni får rätt person till rätt plats – vi hjälper er att lyckas.

Teknisk projektledning

Hos oss finns tekniska projektledare som arbetar inom implementation, projekt med inriktning på system och IT-infrastruktur. Vi erbjuder kompetens inom bland annat cloudlösningar och datacentertjänster samt Life Cycle Management.

IT-management/Arkitekter

Med vår långa erfarenhet med seniora arkitekter kan vi täcka hela behovet från systemutveckling, cloudtjänster, infrastruktur och säkerhet. Vi har projektledare inom IT-management som finns för att förstärka er IT-avdelning och de har erfarenhet inom IT-operations, ITIL och agil utveckling. Hör av er till oss om ni vill veta mer om hur vi kan hjälpa er. Vi arbetar även som linjechefer med både budget, personal och leveransansvar.

IT-security

Vi är bollplank när det gäller IT-säkerhetsarbete. Där erbjuder vi säkerhetsklassade konsulter som agerar stöd åt IT-säkerhetschefer hos våra kunder. Kontakta oss om ni vill veta mer.

Systemutveckling

Vi tillhandahåller seniora erfarna systemutvecklare med kunskap inom bland annat .NET, C#, C++ och Java. Våra utvecklare arbetar inom IT-projekt i djungel av förändrade och motstridiga krav.

Branscher

Genom åren har vi samlat erfarenhet och kompetens inom en rad olika områden. Gemensamt för alla branscher vi verkar inom är avancerade IT-miljöer som är avgörande för att driva en fungerande verksamhet. På copper gillar vi att arbeta i branscher där vi kan göra skillnad och vi vet att vi med vår kunskap kan utveckla branscher framåt. 

Energi

Vi har lång erfarenhet av IT-projekt inom energibranschen och hjälper dagligen våra kunder med att leverera affärskritiska lösningar till bland annat kärnkraftverk, elhandel och eldistribution. Kontakta oss för att veta mer om hur vi kan hjälpa dig med dina energiutmaningar.

Handel

För handeln är genomtänkta och driftsäkra IT-system avgörande för att hantera logistik, personal och öka försäljningen. Vi driver projekt hos några av branschens största företag och ser till att de har en IT-miljö som ständigt förbättras och hänger med i dagens föränderliga konsumentsamhälle.

Industri

Vi har länge hjälpt våra kunder inom industri att driva säkra och trygga leveranser. Våra kunder finns över hela världen och kräver att produktionslinan alltid är igång. Vi hjälper kunder som har etableringar på hundratals lokationer. Leveranserna sker över hela världen i alla tidzoner. Vi har ansvar för multi-sourcade miljöer och ofta också Service Integrater. Vi ansvarar för att bygga upp leveransorganisationer i hela världen både hos kund och deras leverantörer.

Bygg & Entreprenad

Vi har länge arbetat med projekt inom bygg och entreprenad. Där hjälper vi våra kunder att etablera tydliga IT-strukturer. Behovet inom bygg och entreprenad är agilt och tillgängligheten på IT är avgörande. Cloudtjänster möjliggör snabba, billiga och stabila leveranser.

Har du några frågor?

Kontakta oss nu!