Om copper

Om oss

För 27 år sedan grundades copper av Lars Brolin, Johan Backryd och Tomas Prybil. Tillsammans såg man behovet av ett strukturerat arbetssätt för olika införande- och förändringsprojekt.

Idag har vi tjugo erfarna och skickliga IT-konsulter hos oss som har lång och djup erfarenhet av att produktionssätta IT-system. Vi arbetar inom hela Europa och har sedan starten arbetat mycket inom energibranschen. Utöver det arbetar vi även med kunder inom handel, energi, industri, bygg och entreprenad. Du kan läsa mer om våra tjänster här.

Namnet copper ska representera väktare, goda ledare och god kommunikation. Vi arbetar för att omsätta verksamheters behov, produkter, tjänster och tillgänglighet inom IT. Under senare år har vi även fokuserat på att nyttja ITIL och inriktat oss på Business Service Management för att kunna uppnå det resultat kunderna söker.

Vi är certifierade enligt Achilles Utilities Nordics & Central Europe.

erfarna och skickliga konsulter

kunder inom bland annat Energi, Industri och Handel.

partnerkonsulter över hela landet

år i branschen

Vår affärsmodell

Vi vill, tillsammans med våra kunder, skapa långsiktiga relationer genom kvalificerade och värdeskapande konsulttjänster inom informationsteknologi.

Vår vision är att kunna förstå och omsätta kundens behov till värdeskapande IT-leveranser. Vilket ger hög kompetens, tillväxt och stabilitet. Vårt varumärke ska alltid förknippas med hög kvalitet och stort kundfokus.

Vårt kontor

Vi har fräscha och funktionella lokaler i centrala Stockholm precis vid St: Eriksplan ett stenkast från tunnelbanan. Vi vill ha en familjär stämning där vi kan arbeta i lugn och ro men även ha trevligt med våra kollegor. Här ses vi för möten med kollegor och kunder. Välkommen hit!

Bli del av ett stort nätverk

Vi vill fortsätta utvecklas! Därför vill vi att du blir partnerkonsult hos oss. Med över 25 års erfarenhet från branschen kan vi para ihop dig och din profil med rätt kund, samtidigt som du får tid över att fokusera på det du vill göra.

Har du några frågor?

Kontakta oss nu!