Aktuellt

Vi stödjer Aktiv Skola!

Stiftelsen Aktiv Skola engagerar sig för barn och unga som inte ges samma möjlighet att få uppleva allt det positiva som föreningslivet bidrar med. Vi på copper fortsätter att bidra med det vi kan till deras viktiga arbete.

läs mer

Vi stödjer Noll Tolerans

Det är en självklarhet för oss att hjälpa till med det viktiga arbetet som Noll Tolerans gör i skolorna för att elever inte ska behöva utstå mobbning. Vill du läsa mer om deras arbete, klickar här.

läs mer

Vi stödjer Aktiv Skola

Stiftelsen Aktiv Skola har under lång tid engagerat sig för de barn och unga som inte ges samma möjlighet att få uppleva allt det positiva som föreningslivet bidrar med. Vi på copper väljer att bidra med det vi kan till deras viktiga arbete.

läs mer

Tillsammans kämpar vi för de som kämpar

Vi är stolta över att stötta Stockholms Stadsmissions arbete för människor som lever i utsatthet. Som vänföretag bidrar vi till att fler som behöver får råd och stöd, måltider, kläder, säker och trygg plats att vila på, delta i aktiviteter och känna...

läs mer

Vi stödjer Giving People

Vi har valt att fortsätta att stödja genom att skänka pengar till den viktiga organisationen Giving People och de fantastiska jobb de gör genom att vara ett stöd till utsatta barn och deras familjer.

läs mer

Event – Säkerhet

Den 17/3 träffades copper i Norra Latins fina lokaler med en eftermiddag inriktad på säkerhet.  Föreläsare var Elias Tapper från Fortifiy Security som fick oss alla att bli lite mer uppmärksamma på helheten med säkerhet. Vi fokuserade på allt från nuläget i...

läs mer

Vi stödjer Giving People

Vi fortsätter att stödja genom att skänka pengar till den viktiga organisationen Giving People och de fantastiska jobb de gör genom att vara ett stöd till utsatta barn och deras familjer.

läs mer

Vi stödjer Röda Korsets arbete i Ukraina

Vi har beslutat oss för att skänka pengar till Röda Korset för hjälpinsatser till Ukraina. Situationen i Ukraina och det lidande som det ukrainska folket nu genomgår är hemskt att följa och de behöver all hjälp de kan få. Röda Korset är en stor och pålitlig...

läs mer

Har du några frågor?

Kontakta oss nu!